samsung galaxy beam

. . 1 comment:
samsung galaxy beam
TERUS memberi yang terbaik untuk pengguna setia mereka, syarikat teknologi Samsung kali ini memperkenalkan telefon pintar terbaru dengan fungsi projektor.
Samsung Galaxy Beam yang mempunyai ketebalan hanya 12.55 milimeter (mm) merupakan projektor telefon pintar ternipis di dunia menawarkan pengguna pengalaman perkongsian paparan pada bila-bila dan di mana sahaja.
 
Peranti tersebut mempunyai kelebihan boleh memancarkan paparan dengan kecerahan 15 lumen pada permukaan rata bersaiz sehingga 50 inci daripada jarak dua meter.
 
Menerusinya, pengguna dapat menonton filem berdefinisi tinggi (HD) dan muzik video, bermain permainan video serta membuat persembahan slide pada skrin lebih besar dan fleksibel.
 
Bagi menyokong operasi itu, model berkenaan dilengkapi teknologi bateri 2,000 mAh untuk menjalankan fungsi projektor selama lebih kurang tiga jam.
 
Melalui produk unik ini, pengguna tidak perlu lagi membawa sebarang peralatan sokongan audio visual setiap kali melakukan tugasan luar.
 
Fungsi pengimejannya pula dilengkapi kamera belakang lima megapiksel bersama lampu flash dan kamera hadapan untuk panggilan video beresolusi 1.3 megapiksel.
 
Daripada sudut teknikal, peranti tersebut dipacu pemproses dua teras 1 GHz, sistem operasi Android 2.3 Gingerbread dan paparan antara muka responsif.
 
Anda yang bercadang mendapatkan Samsung Galaxy Beam ini, ia dijual pada harga pasaran RM1,599. Maklumat lanjut, sila layari laman web www.samsung.com/my

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete